Прочутата австралийска актриса Никол Кидман предизвика крайни реакции с участието си в определения за еротичен трилър филм „Бейбигърл“, особено след излизането на първите кадри. Сочната изява на 57-годишната блондинка се обсъжда надълго и нашироко преди масовото пускане на филма в кината и след неговата световна премиера на фестивала във Венеция. Според мнозина лентата, която идва и у нас, си е направо в графата „филм за възрастни“.

„Тази роля ме остави уязвима, изплашена и разкрита“ – сподели бившата жена на Том Круз пред журналисти. Киномани припомниха, че актрисата има сериозен опит с голите сцени и провокативните сюжети, и само нещо много крайно може да я смути така. Този път филмът минава доста граници и включва телесно насилие и „сладка болка“.

Преди месеци 57-годишната Никол Кидман прикова вниманието на публиката с нова разголена фотосесия в опит да покаже, че нейната енергия в леглото не е подвластна на времето. А в „Бейбигърл“ звездата влиза в образа на по-възрастна дама, която започна интимна афера с 21-годишен стажант. В ролята на младия жребец е младокът Харис Дикинсън, на когото всички мъже могат да завиждат затова, че се радва на прелестите на красивата актриса.

Източник: „Уикенд“