Тя е идол на милиони хора по света и доскоро беше определяна като една от най-големите сладурани зад океана. Да, разбира се, говорим за Селена Гомес, която от малка е звезда и пример за подражание на мнозина.

В момента Селена е на 30 години, но муцунката й продължава да е все така детска, да не кажем бебешка. Тялото обаче... ах, това тяло! Наскоро Гомес взриви целия свят като се показа такава, каквато реално никога не сме я виждали - дебела.

Никога не сме виждали Селена Гомес толкова дебела!

Селена реално е качила около двайсет килограма, но не е ясна причината за това. Дали е свързано с хормонални проблеми, или с любовни такива, но е факт, че докато бяха драмите й с Джъстин Бийбър тя обикновено слабееше.

Днес Селена е отпрала яки бузи, мощен врат, здрави ръце като на нацепен батка (само че в сланинки) и бедра, които със сигурност не са подходящи за цепката на роклята, с която е заснета. Въпреки това обаче, певицата и актриса хич не се трогва, а твърди, че за първи път не й дреме и е щастлива.

"Да, може и да съм прасе. И какво?! Не ми пука и нека да съм прасе, защото мога да си го позволя и защото съм щастлива. От доста време едва сега осъзнах, че това е важното, а не каква съм отвън и колко тежа. Кеф ми е", сопна се Гомес на хейтърите. Да е здрава и щастлива, пожелаваме й и ние!