От колко време познаваме чалга дивата Андреа? 15-20 години или повече?!... Честно казано вече не помним, но помним, че никога досега тя не беше показвала своята "крепост", своя дом. Не е ясно защо Андреа държеше жилището си "заключено" за чужди очи, но ето, че дойде моментът да промени това.

Никога не е показвала къде живее: Ето го домът на Андреа! (за първи път - СНИМКИ)

Бившата половинка на Кубрат Пулев най-сетне се престраши и макар да изглежда, че ще пуска "на час по лъжичка", все е нещо. Днес тя ни вкара в хола си, който личи, че е просторен и пълен с картини и произведения на изкуството.

Никога не е показвала къде живее: Ето го домът на Андреа! (за първи път - СНИМКИ) - Снимка 2

Широко, светло, красиво, чисто... очевидно Теодора Андреева е чистница, или пък разчита на жена, която й помага в домакинството. Е, акцентът на снимката обаче е друг и той не е точно домът й, а... голям букет от красиви червени рози, поднесени очевидно от обожател.

Вярно е, че не са малко тези, които са убедени, че е напълно възможно певицата сама да си поръчва цветя, да си ги снима и да се представя за особено ухажвана жена. Не е изключено обаче да си има и обожатели, особено след купищата снимчици без дрешки, които пуска.

Факт е, че след раздялата с Кобрата, която беше отдавна, тя не е имала друг мъж в живота си и това сочи, че явно се доверява наистина трудно.