Вратарят Ники Михайлов приема изключително болезнено скандалът около изневярата на баща си Боби Михайлов с младата му секретарка. Която, както вече всички знаят, е бременна и чака дете от него. Катя, както е името й, въртяла афера с шефа на БФС от няколко години, но съпругата му Мария Петрова научава едва сега и то от медиите.

Няма как скандалът да е по-голям, а според източниците Петрова вече е поискала развод от Борислав Михайлов. Това, което надали ще учуди някого, е реакцията на сина му - Николай, който твърдо застанал на страната на бившото златно момиче, което приема като родна майка.

Ники Михайлов бил отвратен и огорчен от постъпката на баща си и в момента Николета Лозанова е тази, която му помага да се справи с това. Проблемът е, че вратарят от малък е настроен зле към подобни неща, заради биологичната си родителка, която ги зарязва със сестра му, заради друг мъж.

"От дете съм намразил изневерите и никога не съм правил нещо подобно. Разделял съм се с гаджетата си, но не съм ги лъгал, ненавиждам това! И сега точно баща ми да направи това... не е предателство само към Мария, а към всички ни, към цялото семейство. Да, някои ще кажат, че е глупост, но има глупости, които убиват", тези тежки думи изрекъл Ники Михайлов, а по думите на източниците, ще е нужно много време, докато и ако изобщо успее да прости на баща си.