Ники Михайлов заряза футболната си кариера и сега явно му е скучно, та започна да се "разнообразява" на гърба на половинката си Николета Лозанова. Разбира се, сторитата, които пуска вратарят, са шеги и нямат за цел да обидят НиЛо, но като всяка жена, тя също се дразни на приумиците на мъжа си.

Наскоро синът на Боби Михайлов пусна стори, на което се вижда, че Лозанова е изгоряла на слънцето в Италия, където са на почивка и й "размаха пръст", че така ставало, като не се мажеш със слънцезащита...

Днес пък ново 20 - Михайлов пусна любимата си без капка грим, съвсемз неглиже, буквално "разплута" в къщата, която са си наели. "Айде малко по-живо, де!" - пише Николай, с видимо отегчена физиономия на емотикончето, докато на фотото Лозанова едва-едва бърка в спиралата си за мигли.

Като всеки мъж, очевидно и Ники мрази туткането на жените и подготовките им с часове, за да излязат и да отидат на ресторант например. Знаем обаче, че Николета си е суетна и както доста пъти досега, се е разфучала възмутено, че милият я пришпорва... Коя друга не би реагирала така, а?!

После обаче явно всичко е завършило повече от романтично, тъй като друго фото разкри как двамата пият винце в романтично и уютно ресторантче, с каквито цяла Италия е пълна.

Източник: Crimesbg.com