Ники Китаеца искрено се разсмя от обвиненията срещу него!

Ники Китаеца не бил биячът от Люлин. Тази клюка упорито се завъртя наскоро, като категорично се твърдеше, че любимия на Азис бил замесен с момчета, които изпълнявали мокри поръчки. Зловредният слух обаче категорично бе отречен от Николай Първанов, както е истинското име по паспорт на мускулягата в предаването на Милен Цветков.

В телевизионният формат бившото гадже на поп фолк певеца Азис каза още, че упоритата мълва е провокирана от последната му телевизионна изява. Ники Китаеца беше в Къщата на ВИП Брадър при последния сезон и затова по негов адрес са се пуснали какви ли не небивалици и сплетни, заяви още Китаеца.

[caption id="attachment_435558" align="alignright" width="300"]Ники Китаеца Ники Китаеца разкри цялата истина[/caption]

Именно заради ВИП Брадър той е станал пак популярен и поради тази причина зложелатели се опитват да го натопят. Припомняме, че в Къщата фитнес гуруто влезе, за да изчисти имиджа си като човек, който вкарва в леглото си само представители на собствения си пол. Нетрадиционната си брада пък Китаеца обясни с това, че участва в реклама за чужда телевизия на хранителни добавки добавки. Тази била единствената причина да си пусне на лицето подобна растителност и то точно с тази форма. Имиджът му бил единствено за чужбина.

Ники Китаеца подчерта, че той се харесва с този външен вид. Обича да тренира и затова е натрупал тази мускулна маса по себе си. Но призна също, че ако спре да тренира дори и само за три месеца повече няма да я я има на себе си. В този случай ще си загуби релефните очертания по тялото си.

Екс любимият на Азис говори и за своето семейство. Той отрече клюката, че той, съпругата му Виолета и сина им живеят нашироко. Те имали скромно съществували се простирали според доходите. В тях нямало нищо незаконно и изобщо не бил грабил кандидат-певици за слава, както също бе обвинен фитнес маниака, като бивш собственик на музикална компания.