След толкова време, прекарано в мълчание по най-болезнената и съкровена за него тема - загубата на детето му, днес Ники Кънчев най-после реши да проговори. Не е ясно кое го е накарало, а може би е усетил, че е дошъл моментът, в който изповедта би го облекчила, поне мъничко.

В ефир Мистър Стани Богат, който скоро ще бъде водещ на ново шоу по Нова ТВ, шокира зрителите като сподели, че все още изпитва вина за смъртта на дъщеря си. Знаем, че жената на Ники Кънчев - Даниела роди близначки, но само едното от бебетата оцеля и това е порасналата вече Мари София. Другото бебче нямаше този късмет.

"Много е тежко, няма точна дума, която да опише това чувство. Мога само да кажа, че се чувствах страшно виновен и не, не ми е минало. И до днес чувствам лична вина за случилото се и се питам къде съм сгрешил, какво и на кого съм сторил зло (дори и без да го осъзнавам), за да ме накаже Бог така?! Някои казват, че нямам вина, че такава е била съдбата, но не знам, не мога да приема сякаш", признава Кънчев.

Той довери, че е доста строг баща към единствената си Мари София и я кара да се учи, да бъде добра и справедлива, и да се развива в живота като за двама. "Понякога се питам не съм ли твърде строг, но искам тя да успее в живота. Обичам я безмерно и съм готов на всичко за нея", казва водещият.