Преди часове в ефир Саня Борисова и Ники Илиев разкриха подробности за брака си, развода си и отношенията си към днешна дата. Гостенка в "Търси се" бе Саня, която не се и опита да играе роли и даде воля на емоциите и на сълзите си.

Актрисата се разплака и показа, че още изпитва чувства към Ники, когато той беше пуснат на видео запис и тя чу думите му. "Все още изпитвам вина към Саня и най-много ме боли от това, че я нараних. Нараних я жестоко, защото причината за края на брака ни бях аз. Аз поисках развод, тя се опита да промени решението ми, но не се поддадох. Просто усещах, че повече не можем да продължаваме, че трябва да разделим пътищата си", разказа Ники Илиев.

А Саня, след сълзите, каза, че му е благодарна затова, че е бил максимално честен с нея и че въпреки болката, която й причинил тогава, й е спестил много ядове в бъдеще.

"Истината е, че нашият брак не вървеше, имахме много проблеми, разправии. И ако не се бяхме разделили тогава, днес можеше и да се мразим. Ники се оказа по-прозорлив от мен, която се ръководех само от чувствата и от страховете си. И благодарение на него, днес сме в прекрасни приятелски отношения. Можем да си споделяме всичко", призна Саня Борисова.

Източник: Crimesbg.com