Ники Дойнов и жена му отлагат сватбеното пътешествие за неопределено време

Предсрочните избори провалиха плановете за романтичен меден месец на Ники Дойнов и жена му Петя. Двойката мина под венчило в края на юни, но шефовете на младоженеца му отказали отпуска за сватбено пътешествие. То се отлага за неопределено време.

Първоначални планове

Първоначалните планове били звездата на Нова телевизия и неговата любима Петя Иванова да заминат за някоя екзотична държава веднага след като си кажат "Да!". Всичко обаче се провалило с гръм и трясък, когато президентът Румен Радев обяви, че изборите ще са на 11-ти юли.  Датата е само две седмици след сватбата на водещия. Още като чул кога ще се гласува за нов парламент, той бил наясно, че трябва да се сбогува с плановете си за меден месец.

Напрегнати периоди

В Нова тв, както и в останалите големи телевизии в страната, периодите около изборите са най-напрегнати за целия екип. Всички се мобилизират за извънреден труд и само тежко болните са освободени от професионалните си задължения. Звездите в подобни моменти са най-натоварени, а самият Дойнов е определен за един от водещите предаването "България избира новите депутати" навръх изборния ден. Така е немислимо да излезе в отпуска.

След изборите

Периодът след изборите също ще бъде напрегнат за него и колегите му, тъй като предстоят свикване на новото народно събрание и опити за сформиране на правителство. Очаква се огромен медиен шум, който ще продължи най-малко месец и то при положение, че не се повтори сценарият от пролетта, когато правителство не беше сформирано и се наложиха предсрочните избори посред лято.

Меден месец

Всичко това означава, че младоженецът Дойнов ще може да излезе в отпуска за сватбеното си пътешествие най-рано в средата на август и то ако има късмет. Това е близо два месеца след сключването на брака му с Петя. Въпреки че не му било приятно, Ники не се и оплаквал от създалото се  положение. Той приемал нещата философски. Чакал е да стане почти на 50 години, за да се ожени, няма да стане нищо фатално, ако почака още малко за медения си месец.

Недоволство

Половинката му била далеч по-недоволна от ситуацията. Петя от години мечтаела любимият й да я направи почтена жена. Той се е решил на тази важна стъпка цели 7 години след началото на връзката им и 4 години след като влюбената жена го дари с дете. Както "Уикенд" писа, сватбата вече е била отлагана веднъж заради смъртта на бащата на Ники - проф. Стефан Дойнов. Наложило се двойката да чака повече от година, докато узакони връзката си, заради суеверието, че нов смъртен случай ще сполети всяко семейство, което вдига сватба по-малко от година след смъртта на някой близък. [caption id="attachment_672467" align="aligncenter" width="289"]Ники Дойнов остана без меден месец сн. YouTube Ники Дойнов остана без меден месец сн. YouTube[/caption] Когато станало ясно, че сега пък ще трябва да отлага меденият месец, булката сериозно се изнервила. Но понеже така или иначе няма как да повлияе на събитията, накрая се примирила и била благодарна, че макар и без сватбено пътешествие, поне е госпожа, а не госпожица, предават от hotarena.net.