Тя е успешна, красива, известна. Тя е шампионка в спорта, състезавала се по бягане с препятствия и бобслей в Пекин, Лондон и Сочи. Тя е на 40, казва се Лори Джоунс и още е... непорочна. Лори, която всички знаят просто като Лоло Джоунс, не крие, че решението да остане недокосната от мъж, е нейно. Взела го, защото изповядва позабравени днес християнски ценности.

Невероятно: Световна спортистка, при това красавица, е непорочна на 40! (не може да си намери мъж - СНИМКИ)

"Това е моят избор, направен с напълно ясно и трезво съзнание. Така съм решила, така смятам, че е редно. Искам да се омъжа, да създам свое си семейство и да отдам себе си на този, който ще бъде мой спътник за цял живот и когото ще даря с деца", казва в свои интервюта Лоло.

За огромно нейно разочарование обаче, този спътник не идва и не идва в живота й. Лоло разказва, че е имала връзки, дори няколко на брой, но всеки път не й провървявало и накрая й разбивали сърцето.

"Срещала съм се с хора от други професии, но и с мъже от моя бранш, спортисти. Първоначално нещата тръгват добре, но после разбирам, че това не е човекът за мен. Наранявали са ме и не го крия, но не спирам да се надявам, че ще намеря този, когото търся", казва Джоунс.

И заключва с това, че не я интересува дали хората ще се смеят и подиграват на решението й, защото това е нейният живот и избор.