Действителността се оказа много по-различна от демонстрирания лукс

Колкото и невероятно да ви се струва се оказва, че половинката на Дейвид Бекъм – Виктория Бекъм е заборчляла много здраво.

Въпреки, че съпругата на футболиста не спира да демонстрира лукс и възможности, действителността, както често се случва, се оказа съвсем различна.

За нейно огромно съжаление модният й бранд не само е далеч от главозамайващ успех, а на всичкото отгоре я вкарва в много сериозни финансови задължения.

Одитът на сметките на бившата изпълнителка от дамската поп група „Spice Girls“ разкрива, че фирмата й се намира на ръба на фалита. Само до момента тя е натрупала дълг в размер на 53.9 милиона лири.

Оказва се, че модната й марка не само, че не й носи доходи, а дори напротив – трупа дългове. Дънките, които Виктория Бекъм търгува за над 400 британски лири, както и козметичната й линия, са глътнали 6.6 млн. британски лири в загуби.

Дълговете й отпреди две години пък са достигнали внушителната сума от 15.6 млн. това твърди говорител на марката пред изданието „The Mirror“.

Финансовото спокойствие на бившата изпълнителка било нарушено допълнително и от ковид кризата, която скова света. Така загубите й започнали да нарастват с главоломни темпове.

Източник: profit.bg