Никой не може да повярва в какво превърна Сашо Кадиев моделката Ивелина Чоева.

 

Запознати издават, че от бившия Сашо не е останала и следа. Въпреки, че е влюбен до полуда в модела и твърди, че тя е жената на живота му, все още не се е престрашил да й предложи брак.

 

От близкото им обкръжение обаче издават, че по всяка вероятност в най-скоро време и това ще се случи, имайки предвид огромната промяна, която е претърпял. Освен, че е станал изключително романтичен, Сашо Кадиев е преосмислил и отношението си към брака.

 

И за да не сме голословни по отношение на романтизма, който е обзел актьора и тв водещ, трябва да отбележим, че той често поднася на Ивелина цвета, без да има повод, организира невероятни пътувания и забележете – пее й любовни песни на лунна светлина.

 

Само преди няколко дни той бе публикувал клипче в профила си в Инстаграм, в което пее на любимата си "I love you! Yes, I do!", докато вървят между сенките на една от улиците в София.

 

Припомняме, че първата им среща се случва преди три години в студиото на „Преди обед“. Тогава и двамата имали различни животи и мечти. Сашо Кадиев обаче е категоричен, че три години по-късно, всичко е общо.

Източник: plovdiv24.bg

 

Невероятно, но факт! Сашо Кадиев се промени до неузнаваемост (ФОТО)