Естрадната легенда Лили Иванова бе свалена от пиедестала на първенец по приходи.

Оказва се, че тя е била „бита“ по приходи от Влади Ампов – Графа. Това свидетелстват годишните данъчни декларации на фирмите им за 2021 година. Очевидно епидемичната обстановка в страната не е попречила на двама от най-касовите изпълнители у нас да попълнят солидно банковите си сметки. От декларациите става ясно, че те са добавили по над един милион лева.

Любо Киров пък води класацията за 2021 година сред поп музикантите. Вероятно си спомняте, че именно през миналата година той представи с голям концерт в зала „Арена“ албума си „Целуни ме“. Наред с още няколкото представяния из страната, фирмата на изпълнителя е добавила към сметката си 324 хиляди лева. Дори на фона на сумите на Лили Иванова и Графа тази сума да ви изглежда почти нищожна, трябва да отбележим, че с нея певецът е поставил личен рекорд по приходи. От справката става ясно, че през 2020 г. той е добавил към приходите си 310 хиляди лева, а през 2019 – 249 хиляди лева.

На следващото място в класацията се нарежда харизматичния му колега Миро, чиито изяви минават през фирмата на съпругата му Ели. За 2021 г., тя е декларирала 293 хиляди лева.
Източник: hotarena.net
 

Невероятно, но факт! БГ певец би Лили Иванова по приходи! Кой е той?

Невероятно, но факт! БГ певец би Лили Иванова по приходи! Кой е той? - Снимка 2