Бившите спайски Мел Би и Мел Си отдавна са известни с предпочитанията си към същия пол. Мелани Чизълм обаче напоследък се върна от вярната страна на тротоара, както се казва, след като от 30 години излизаше само с жени. Певицата на стари години е забила гадже от мъжки пол, затова таблоидите пишат, че е „обърнала резбата“.

Мел Си винаги е поддържала имиджа на жена, която си пада по същия пол и дори бе икона на феминисткото мото „Женската сила“. Самата тя никога не е споделяла публично интимните си предпочитания, но се предполага, че ходи по левия тротоар, не само заради поведението си, а и заради това, че никога не се е омъжвала. На 50 години обаче явно звездата е решила, че има нужда от мъжко рамо до себе си. Според в. „Сън“ гаджето й е британски адвокат, разведен и при това – с 4 деца.

Двойката бе изловена от папараци на изданието в английската столица, но името на избраника на Мел Си се пази в тайна за момента. Досега певицата не е била засичана с мъж, ако изключим слуховете от преди 30 години, когато се говореше, че е имала нещо общо с Роби Уилямс. И двамата обаче отричат някога да са били повече от приятели.

Източник: „Уикенд“