Любимият на Алекс Сърчаджиева - Иван Ласкин, когото тя още не може да прежали, със сигурност закриля отгоре своите три момичета - половинката си и двете си дъщери.

Знаем, че той има голяма щерка от първия си брак - Люба Ласкин, която е и страшно близка с Алекс и своята сестричка София Ласкин. Люба никога не е обичала да е в медийното пространство, дори профилът й в мрежата е ограничен и "заключен".

Неузнаваема: Вижте в какво се превърна голямата дъщеря на Иван Ласкин! (СНИМКИ)

Тя се отличава много от своите наборки, които дават и мило, и драго, за да събират кухи лайкове и коментарчета в нета. Вместо това, Люба се е заела да учи и определено днес би изненадала приятно баща си - тя избра да стане гинеколог, като съвсем скоро ще се и дипломира

Неузнаваема: Вижте в какво се превърна голямата дъщеря на Иван Ласкин! (СНИМКИ) - Снимка 2

Люба иска да помага на родилките и техните бебета и дава всичко, за да се научи и на най-големите тънкости в тази благородна професия. С родителката на Люба - актрисата Мирослава Гоговска, Ласкин се събира и жени много млад. Както е казвал самият той - двамата не са били подготвени за тази част от живота и бракът им е бил обречен на провал.

"Затова пък съм горд и повече от щастлив, че Люба израсна толкова отговорна, добра, сериозна и умна. Знам, че ще успее и ще бъде достоен човек", казваше Ласкин и ето, че се оказа прав.