Дори след 60 години има шанс да изглеждаме млади и красиви и Деми Мур е типичен пример за това. В мрежата се завъртяха нови снимки на звездата, на които тя излиза от  кола с кучето си. Облечена в тесен ментов панталон и елегантен син пуловер, визията й е допълнена от перфектно изправена черна коса.

„Спомням си, че някой каза, че когато жените остареят, те не трябва да имат дълга коса. Но кой каза това? Това ме накара да се замисля, че щом може да расте и не е вредно за здравето, тогава защо да не имаме дълга коса? Не съм доволна от правила, които нямат истинско значение“, казва актрисата.

Според Деми красотата на 60 е възможна. Пусната коса и токчета са нейните любими тайни. Преди време призна, че се учи на стил от дъщерите си и всъщност си сменят дрехи и съвети. Феновете са наистина впечатлени от тялото на Мур и пишат, че изобщо не ѝ дават 60 години.

През 1996 г. Мур става най-високоплатената актриса във филмовата история, когато получава безпрецедентните 12,5 млн. долара за участие във филма „Стриптийз“. Следващата ѝ голяма роля е във филма „Редник Джейн“ през 1997 г., за която си обръсва главата, а след това дълго време отсъства от сцената.

Източник: blitz.bg