Дълго време 66-годишната Мелани Грифит беше смятана за една  от основните красавици на Холивуд. Напоследък обаче е трудно да се види не само нейната привлекателност. Но и да се забележи някаква прилика с предишния й вид.

А ето какво се случи след почти 20-годишния брак на Мелани с Бандерас. Ако Антонио избра да остарява естествено, то актрисата все още не може да се примири със старостта. Но най-лошото в случая е, че пристрастяването към пластичната хирургия и разкрасителните процедури се отразиха пагубно на външния й вид.

Природата не е лишила Мелани от някои естествени дадености, а това се вижда от гените на красивата й дъщеря Дакота Джонсън, които е наследила от майка си. Но понякога става така, че някои дребни недостатъци толкова ви дразнят, че искате да се отървете непременно от тях. Хобито на Грифит да си коригира лицето се превърна в истинска катастрофа за нея. Стана така, че дори и най-близките й трудно можеха да разпознаят старите черти на актрисата. А заради всичките си корекции тя се разболя от онкологично заболяване

Неузнаваема: Спипаха Мелани Грифит на излизане от клиника (Актрисата лъсна със съсипано от корекции лице – Шок Снимки)

Звездата успя да влезе в ремисия, но нейните  фенове отново са притеснени за Мелани. Преди дни тя бе засечена да излиза от клиника в Бевърли Хилс. И въпреки, че някои казват, че Грифит е ходила на терапия снимките разкриват друго.

Неузнаваема: Спипаха Мелани Грифит на излизане от клиника (Актрисата лъсна със съсипано от корекции лице – Шок Снимки) - Снимка 2

Бившата холивудска звезда изглежда доста жалко. Старомодна чанта и обувки, немита и неподстригана коса, бръчки върху тънката и опъната кожа и патешките уста, показват как се е обезобразила с корекции. Не можем обаче да й отречем, че краката й са стройни за нейните 66 години.

Иначе Мелани Грифит  може да служи за нагледно помагало за опасностите от пластичната хирургия!

Източник: wday.ru