Принцеса Шарлийн продължава да изумява. Съпругата на принц Алберт беше забелязана на фестивала "Златна нимфа" в Монте Карло с изцяло преобразен външен вид. Впечатление направиха не само диамантеното колие, гривната и екстравагантните обеци, но и лицето й.


Последните месеци прави впечатление, че принцесата изглежда все по-странно. Не само смени цвета на косата си, но и прическата, а както става ясно и лицето си.

На фестивала Шарлийн се появи с видимо по-тънък и тесен нос, както и с изпънати скули. Прави впечатление, че принцесата, освен това е коригирала формата на устните си, тъй като усмивката й изглеждаше много по-различна.

Трансформациите на принцесата започнаха още преди няколко месеца, когато се върна от Африка. Тя престоя доста време в санаториум, а след това видимо промени начина си на обличане и модния си стил. Първо се появи с бръсната глава, после с почти бяла коса, късо подстригана, а сега с все по-тъмни кичури, както и с променено лице. Скулите на Шарлийн са повдигнати, лицето изглежда по-широко, а очите на принцесата добиха онзи котешки стил, познат на всички ползватели на услугите на пластичната хирургия.

Не е ясно, дали корекциите са по желание на Шарлийн или по необходимост. Ясно е обаче едно — принцесата определено се преобразява и това си личи.