Време за красота - това написа над снимките си в Инстаграм Елица от "Игри на волята". Знаем, че тя бе сред най-одумваните участнички в риалитито, заедно с Жени Джаферович, но към първата имаше една идея повече симпатия.

Неузнаваема е: Елица от "Игри на волята" се тунингова така, че няма да я познаете! (МНОГО СНИМКИ)

В предаването, съвсем разбираемо, бяхме свикнали да виждаме Елица Янкова натурална и дори бозава. Но и как да се гримираш като макиажът ти ще стане на нищо от постоянните надпревари, пот, прах и кал... За сметка на това елате я вижте днес!

Неузнаваема е: Елица от "Игри на волята" се тунингова така, че няма да я познаете! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Янкова пусна фотоси в нета, на които е друг човек. Тя е така намазана и тунингована, че е трудно да я разпознаеш. Последно си е сложила изкуствени мигли, на които особено се радва. Нейни последователки обаче я посъветваха да не бърза с щастието, защото често пъти подобна интервенция скапва собствените ти мигли.

Неузнаваема е: Елица от "Игри на волята" се тунингова така, че няма да я познаете! (МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Освен снимките с миглопластиката си, Елица не пропуска да пусне и кадри с любимия си Алекса. Снимките са повече от горещи и накараха мнозина да завидят на младия мъж.

"Каквото и да говорят, Елица си я бива и падне ли ми, изобщо няма да я върна. Ей затова си струва да участваш в такива телевизионни тъпотии", коментират в нета зевзеци.