Андреа Бандова, която почти всички знаят просто като Андреа Банда Банда, се появи в мрежата в наистина потресаващ вид. А още по-потресаващото бе, че явно тя се харесва така (и май само тя, ако се съди по болшинството коментари)...

Неузнаваема: Андреа Банда Банда се появи в потресаващ вид, в мрежата я ожалиха! (СНИМКА)

Андреа сподели над фотото, че се е барнала с новата визия, защото отива на работна среща и се старае да впечатли хората, с които ще разговаря. Предвид факта, че е с прозрачна рокля, очевидно е, че някоя от особите е от мъжки пол. Само че Банда явно не си дава сметка, че има един огромен проблем, а именно - главата.

Прическата, която се мъдри на главата й, е всичко друго, но не и подходяща за нея. Банда си е изправила косата, която обикновено носеше на леки чупки и с открито чело. В момента е с подобие на бретон, който закрива челото й част от лицето и така я прави да изглежда още по-остра.

"Андреа няма пухкаво и обло, а по-скоро издължено лице с остри черти и тази прическа я прави на нищо. Абе, стилисти нямат ли тези хора, че да им кажат какво им отива?! И най-вече очи нямат ли?!", питат се потребители.

Но се радват поне, че Банда май е успяла да излезе от състоянието на тревожност и депресия, в което сама призна, че е изпаднала от месеци насам. Вероятно се е наложило и прием на медикаменти, с чиято помощ се е сдобила с повечко серотонин.