Певицата е напът да удари дъното отвсякъде

Изглежда напоследък проблемите се изсипват накуп върху главата на Тита.

Оказва се, че след раздялата й с ММА боеца Недко, тя е била изправена пред друг проблем. Изпълнителката е претърпяла пълен крах на лимитираната й серия маратонки. Това наложи да обяви тотална разпродажба.

Сякаш това не е достатъчно, ами и рекламните й ангажименти удариха дъното. Като основна причина за това се посочва именно раздялата й с ММА боеца Недко Николов.

Близки до певицата разкриват, че заради него тя е отказала категорично реализацията на няколко проекта, от което щяла да прибере главозамайващи хонорари.

Пред доверени хора тя споделила, че основната причина за раздялата им с татуирания мачо бил фактът, че изпитвал болезнена ревност към нея, а това провокирало ежедневни дрязги помежду им.

Силистренката обаче дълго време пазела тайна дори и от семейството си, че Недко не само я засипвал с обиди по време на скандалите, а и дори й посягал.

Близките й узнали, че е жертва не само на психически, а и на физически тормоз едва, когато ММА боецът й счупи два пръста. Те обаче издават, че в миналото на Тита има и други саморазправи от подобен тип. До скорошния грандиозен сблъсък помежду им обаче се стигнало заради трети човек.

Мълвата носи, че виновник е татуираният мачо, чиито ангели били твърде слаби.

Източник: show.blitz.bg