Коцето жестоко се изгаври с Райна, Надя се залива от смях!

Поп фолк певецът Константин и неговата законна половинка Надя попаднаха в предаването на Николета Лозанова „Папараци”. Тя бяха интервюирани от нашумялата психоложка Ани Владимирова. Известната дама изпълняваше ролята на семеен консултант.

Въпреки злостните слухове, че чалга звездата не спира с креватните изпълнения извън брачното ложе, Коцето подходи по изпитания си метод. И той е, че вместо като вечния плейбой той се изкара просто жертва. Певецът заяви, че от полуголите танцьорки и наквасени момичета, които не спират да му се слагат вече му е дошло до гуша.

[caption id="attachment_437383" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето и Надя си направиха доста дебелашка шега с Райна[/caption]

Те не са му интересни и фолкаджията си остава верен на своята законна съпруга. Най-вероятно по своя си начин, защото Коцето не е известен с моногамността си, а с това, че не прощава и не бяга от извънбрачните забежки.

Изпълнителят на хитовото парче „Черна роза” обаче има един страх и той е да на загуби доста по-младата си съпруга. Затова един от най-вървежните певци на „Пайнер” не иска да изглежда в нейните очи по-малко привлекателен, поради което набляга на фитнес упражненията и не спира да спортува. Иска да е много привлекателен за Надя още най-малко половин век, че и повече от петдесет години.

Относно това, какви ги вършат под завивките, Коцето с привичния си хумор заяви, че не правят нищо извън нормите. Любовта им е повече стандартна. Това потвърди и хубавата Надя, като разкри, че Коцето се интересува какво има под бельото, а не с какво е облечена преди да си легнат двамата.

Семейството се присмя искрено на напъните на една бивша приятелка на Коцето, която наблягала на фетишите, за да го впечатли. Тя обичала да се цапоти със сметана и с ягоди, за да привлече вниманието му и да стане повече интересна на Коцето.

Поп фолк звездата обаче през уточни, че това изобщо не му действало на мъжкото либидо, а и досега се чудел защо го е правила. Със смях на миналия му спомен отговори и чаровната му съпруга, което подсказа, че тя знае за предишните мацки и това какви ги е вършел с тях нейния Константин.

Той не каза кое е това бившо гадже, но стана ясно, че това е екс приятелката му Райна. След което с Надя се заляха от смях. Райна и Коцето бяха дълго време заедно, дори певецът беше решил да предложи брак на пилето на поп фолка на екзотичен остров. Но това така и не се случи по ред причини, които ги отдалечиха.