Муха налита неколкократно на лицето на Юксел Кадриев

Неприятна случка сполетя новинаря Юксел Кадриев насред ефира.

Нахална муха налита неколкократно върху лицето на Юксел Кадриев. Наложи се новинарят да я гони из студиото. За щастие, в момента на неприятната случка Юксел Кадриев не водеше новините, а бе гост на Антон Хекимян и не се наложи да търпи нахалното насекомо до края.

Той заяви категорично, че ако подобно нещо му се случи, докато води новинарската емисия, трябва да запази самообладание и да остане сериозен. И на челото да му кацне, той трябва да продължи да води новините така, сякаш насекомото изобщо не съществува.

[caption id="attachment_412000" align="alignright" width="300"]Муха налита неколкократно на лицето на Юксел Кадриев Муха налита неколкократно на лицето на Юксел Кадриев[/caption]

Юксел Кадриев гостува на Антон Хекимян заедно с телевизионната си партньорка Виктория Петрова по повод 14-ия рожден ден на bTV. И двамата бяха категорични, че за нищо на света не биха заменили работата си с каквато и да било друга професия.

Чаровната синеока брюнетка Виктория Петрова си призна съвсем чистосърдечно за най-големия гаф, който е правила в ефир. Тя заменила втората половина на „Арена Армеец” и вместо това казала „Арена арменец”. Веднага щом се усетила, новинарката се сконфузила и се изчервила в ефир. Безспорно, това са рисковете на живите предавания, които няма как да бъдат избегнати. Въпросът обаче е водещият да успее да запази самообладание.

Междувременно стана ясно, че Юксел Кадриев има повод за радост, след като преди няколко дни му бе върната шофьорската книжка. След като новинарят получи отново книжката си от КАТ, той веднага седна отново зад волана. Припомняме, че свидетелството му за управление, ме бе отнето от органите за реда, след като Кадриев бе заловен да шофира в нетрезво състояние. Теста показа, че новинарят е седнал зад волана с 1.59 промила алкохол, което е недопустимо. Катаджиите го изловиха в центъра на София, след като по невнимание удари таксиметров автомобил, водачът, на който веднага го изпял на КАТ. Поради тази причина до неотдавна звездата на bTV се придвижваше до работното си място с велосипед или използвайки таксиметрови услуги, пише pik.bg.