Неприятната истина за Елен Колева лъсна на показ, тя доста си подпийва!

Елен Колева гаврътвала солидно количество бира, докато тренирала оперно пеене с тримата тенори на шоуто по Нова телевизия „И аз го мога”. Те не рискували да й дават по две чаши червено вино, докато се упражнявала да пее като оперна певица.

Преди да изпълни номера си, бившата любовница на Сашо Майонезата си пожела да се изложи подобаващо. С този номер на сцената на шоуто бившия кадър на Народния театър поиска да си пребори кошмара от миналото, че не може да пее и извисява глас наистина доста фалшиво. Е, желанието наистина й се сбъдна. Тя не само пя фалшиво, но и пеенето й повече наподобяваше виенето на койот, отколкото на красиво оперно пеене.

[caption id="attachment_443628" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева все по-често надига чашките след раздялата с Майонезата[/caption]

Дори и желанието й да блесне с аристократизъм в арията от операта „Травиата” не й се отдаде. Академик Балкански, който по принцип е доста благосклонен към прелестите на Елен Колева каза, че с това поведение на сцената по-скоро уплаши екранния си партньор, тенора от триото „Уникалните тенори”, отколкото да го привлече към себе си. Актьорската й игра също не й помогна. Фалшивото й пеене по-скоро влуди, отколкото да очарова журито.

Дори и колежката й Елена Петрова не можа да си „изкриви душата” и даде своята точка на конкурента, топ готвача Иван Звездев. Тя дори се очарова, че той извади такъв красив, невероятен глас и го попита къде го е крил досега. Дори и предложението да стане гондолиер и да пее на туристите във Венеция доста допадна на Елена Петрова, която пожела да се вози на неговата лодка, ако той се навие да го направи.

Останалите й колеги също дадоха своите точки на Иван Звездев. Академик Балкански и Ники Кънчев бяха категорични, че той ги заслужава повече от актрисата Елен Колева. Не й помогна дори и това, че преди съдиите да си кажат тежката дума Елен Колева се опита да „измучи” и ария от „Кармен”. От битката между Елен Колева и Иван Звездев чаровния майстор на черпака си отиде с цели три точи, максимален резултат. Той безспорно доказа, че е скрит талант, който има шанс да се развива и прогресира.