Още от години някои зевзеци наричат продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов с "милия" прякор "опосумите". Откъде тръгна това, май вече никой не помни, но помним едно - и двамата са от десетилетия в медийната индустрия и никога не са се показвали като сантиментални.

Напротив - Иван и Андрей имат наистина скандално минало, свързано с алкохола и запоите по цели нощи, както и участието им в много, ама много простотии. Включително да се наквасят до козирката и да се съблекат чистак голи на важно събитие в Албена, заради което после са уволнени от предишна телевизия.

Няма да споменаваме любовните им истории, особено скандалният развод на Иван Христов и Вихра Петрова. Е, оказа се обаче, че Ирина Тенчева му е била "писана" от съдбата, така да се каже, а именно с Вихра е свързан и поводът за сълзите на Иван. Той призна в предаването на Гала, че е плакал дни наред за щерка си от Вихра - Ава.

Девойката замина да учи в Нидерландия, а баща й, за всеобща изненада, ревал повече от Вихра. "Като я изпращах плаках здраво, но после не спрях. Продължих си с това цяла седмица", признава Иван, но добавя, че с Ава се чуват всеки ден по няколко пъти и това все пак му е някаква утеха.

Източник: Crimesbg.com