Неочакван "шамар" извади извън релси Мария Бакалова, която буквално не е на себе си. Този път обаче драмата на бургазлийката няма общо с бившото й вече гадже Валери Григоров, а с кариерата й на актриса в Холивуд.

Знаем, че премиерата на филма за Доналд Тръмп "Стажантът" вече мина в Щатите, а в него нашата Мария влиза в ролята на първата съпруга на милионера - Иванка Тръмп. Сцена от този филм, в която Доналд изнасилва Иванка, докато тече делото им за развод обаче, накараха мнозина в Америка да подскочат възмутени.

Към днешна дата адвокати на бившия и кандидат президент настояват филмът да бъде свален и изобщо да не се прожектира, именно заради тази сцена. Те са готови да съдят продукцията за милиони, а скандалът е огромен.

Ако наистина филмът бъде свален, запознати коментират, че този скандал може да сложи край на кариерата на Бакалова зад океана, еле пък в Холивуд, където всички знаем как стоят нещата...

Отделно от това Мария още не може да се примири с раздялата с Валери, когото силно обичаше. Дали той й се е обадил, за да й удари едно поне приятелско рамо в тези ядове, не се знае. Още повече, че идеята за скъсването им беше именно негова - не искал да се чувства като "притурка" до Бакалова.

Източник: Crimesbg.com