Чиста, красива, невинно изглеждаща - като "сълзичка". Това беше преди години моделът Кристин Илиева, по която полудя от любов рапърът Кристо. Тогава Кристин бе още ученичка и връзката им скандализира мнозина, но двамата се обичаха и останаха заедно до абитуриентския й бал, където Кристо й бе кавалер.

Връзката им продължи още известно време след това, а после внезапно се разделиха - незнайно защо. Всички помнят и какво последва по-късно - зверската катастрофа, която певицата Дивна направи, докато пътуваше с Кристин в колата. На Дивна й нямаше нищо, но Илиева едва оцеля и още по-трудно успя да проходи отново.

Неочаквано: Какво се случи с красивата Кристин Илиева?! (изящната моделка загрубя и се промени коренно - СНИМКИ)

За огромно щастие всички тези неща са вече зад гърба й и Кристин живее нормален и пълноценен живот от много време насам. Потребители в нета обаче останаха потресени от начина, по който тя изглежда днес и страшната й промяна. Това се отнася най-вече за лицето, което няма почти нищо общо с нежното личице на Кристин преди.

Неочаквано: Какво се случи с красивата Кристин Илиева?! (изящната моделка загрубя и се промени коренно - СНИМКИ) - Снимка 2

Не може да говорим за състаряване, защото Илиева е още твърде млада, но можем да говорим за избързване и неправилен подбор на така наречени "разкрасяващи процедури" - като се започне от устните и се стигне до скулите. Ясно е, че моделката се е пипала, но това е най-голямата й грешка.

"Да ти даде Бог лице на кукла, а ти сама да го прецакаш, е адска тъпотия", пишат потребители в нета.