Скандалната Андреа, която сме свикнали да ни забавлява с изцепките си около фотошоп уменията и раздорите с бившия й Кубрат Пулев, този път смълча мрежата и накара дори най-върлите й хейтъри да се замислят.

Защото певицата разкри цялата истина около нещо наистина страшно. А именно - болестта, с която е била диагностицирана. Андреа разказа, че това се случило преди няколко години, когато отишла на преглед в Турция, при лекаря на Моника Валериева. Решила да си прегледа бюста, заради силикона в него, но имала чувството, че ще й кажат нещо лошо.

"Е, точно с това нямах проблем, но докторът видя една бенка по време на прегледа, която беше с лилав цвят. Каза, че това е странно и поиска да направи обстойно изследване. Оказа се най-лошото, че имам рак на кожата и трябваше бързо да ме оперират", сподели тези дни Андреа.

След като всичко минало, се оказало, че докторите успели да изрежат тумора до основи и за щастие е нямало разсейки. Въпреки това певицата признава, че още се страхува и си прави често изследвания.

"Сега всичко е нормално и дори не се опитвам да крия белега от операцията, защото това е нещо, което съм преживяла и надмогнала. Обиждали са ме за този белег, но това са хора, които нямат и представа за проблема ми", казва Андреа.