Неочаквана драма с Коцето накара жена му Надя да се разплаче и да закърши ръце ужасена. Мъжът й се опитва да се прави на непукист, за да я успокои, но де факто и той си признава, че е притеснен. И с право, защото реално Константин може да изгуби тотално гласа си.

Това разкри самият той официално като отмени доста от планираните си вече участия. Коцето обясни, че има сериозни здравословни проблеми, засягащи гласните му струни и гърлото - ахилесовата пета на всички певци. При него обаче вече е имало две предишни операции, а стигне ли се до трета, нещата може да завършат с фатален за гласа му резултат.

"Професорът, който ме преглежда, ми нареди да почивам. Каза ми, че или ще се щадя, няма да викам, няма да пея, няма дори високо да говоря, или лягам под ножа, а после може и с години да не видя сцената", сподели Константин.

В момента Коцето усеща просто леко гласово неразположение, но е наясно, че нещата са сериозни и се зарече да изпълнява стриктно всички докторски нареждания.

"Жалко само, че няма да мога да се карам на жената", смигва той, като добавя, че обожава своето чувствително и страхливо Наде.