Всичко сме очаквали, но не и дори минимална близост между Наталия Кобилкина и... Златка Райкова. Да, дори имената на двете някак не стоят добре едно до друго в едно излечение. А и как иначе, след като нямат нищо общо...

Е, поне нямаха досега. Но изненадващо съпругата на Карен Хачатрян се напъна и... роди гениалната идея да става съветник на жените в мрежата. Разбирайте и тя да прави видеа, да отговаря на въпроси и да учи дамите на това-онова, както го прави Кобилкина от десетилетия.

Вярно е, че в нета са се нароили десетки, да не кажем и стотици момичета и женици, които се мъчат и потят над подобен род клипчета, а целта е ясна - да прилъжат колкото се може повече последователи и да цоцат пари. Ако всички те обаче са известни предимно на семействата и комшиите си, то Русата Златка си има славата и вероятността да подмами някои от клиентките на Кобилкина не е малка.

За да се застрахова вероятно, а и защото искрено я е напушило на смях, Наталия Кобилкина прихнала в кикот пред познати като чула новината. "Тази ли, бе?! Тази?! Златка Райкова лайфкоуч?! Хахахахаха... Че тя нейният живот не може да вкара в релси и да оправи, тръгнала на чуждите хора. Пълен провал ще е това още в зародиш", категорична била рускинята.

Източник: Crimesbg.com