Алисия е силно разочарована от постъпката на Ники Михайлов, която си е жива гавра!

Зле започнаха празниците за Алисия. Слава Богу, тя, синът й Валери Божинов - младши и семейството й са живи и здрави, което е най-важно. Любимият й човек обаче, в лицето на Ники Михайлов, силно я разочарова. И то точно навръх Коледа.

Снощи самата Алисия публикува в профила си във Фейсбук снимка с коледния подарък на Ники Михайлов. Очевидно певицата искаше да се похвали с него и да докаже на враговете си колко много я обича вратарят като й подарява прекрасно розово Ауди Q7.

[caption id="attachment_432526" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия с подарък втора употреба от Ники Михайлов[/caption]

Странно защо обаче, малко по-късно вечерта, Алисия сама изтри снимката. Надяваме се, че причината не е, защото разбра истината, пише Хотарена.нет. А именно, че автомобилът, който й подари Ники Михайлов изглежда лъскав, но само защото току-що е минал през боя.

Оказа се, че возилото е закупено от Ники Михайлов втора употреба за близо 25 000 лева, а розовата боя, която са му плеснали отгоре, е договорена за около хилядарка. И ето ти чисто нов подарък за любимата. Не, че любовта се измерва с пари и подаръци, но все пак ще припомним, че Ники Михайлов си договори доста солидно заплащане, когато се прехвърли в турския отбор ""Мерсин".

"То бива да е стиснат, но чак пък толкова - веднъж в годината е Коледа, как може да подариш на Алисия кола на старо, че и пребоядисана, за да не се усети. Колкото и да ти вярва, жената се е возила и е виждала нови автомобили, може да си даде сметка за измамата. Какво му става на Ники Михайлов?! Или това е някакъв изчанчен намек към Алисия, че връзката им нещо е започнала да куца", коментират из светските среди на столицата.

За Алисия постъпката на Ники Михайлов е под всякаква критика и дори унизителна, защото заради необмислените му действия, сега тя се бои да не стане за подбив на вечните си врагини като Николета Лозанова. Която вече отдавна се похвали с подарък джип от Валери Божинов, само че чисто нов.