Митко Пайнера погна Глория, двамата си обявиха война!

Поп фолк дивата Глория е във война със своя работодател Митко Пайнера. Договорът на ветеранката в чалга музиката изтича през 2016 година, но може да бъде прекратен още и през това лято. Певицата, която вече двадесет години работи с димитровградската компания „Пайнер” напълно е омръзнала на нейния шеф.

Инж. Димитър Димитров отдавна е вдигнал мерника на поп фолк дивата заради нескончаемото й мрънкане. Пайнерката Глория непрекъснато твърдяла, че е ограбвана, а всъщност шефа взимал най-малък процент от нейния хонорар от участията й. Той бил едва тридесет на сто процента и с такъв размер не можела да се похвали никоя от нейните колежки, категорични са от гилдията.

[caption id="attachment_442866" align="alignright" width="300"]Глория Глория вече е на мушката на Митко Пайнера[/caption]

Заради непрекъснатите претенции и разногласия с Глория Митко Пайнера бил склонен да прекрати договора с изпълнителката и да й изплати компенсацията.

Припомняме, че преди дни подобна война завъртя и друга певица Камелия. Атрактивна гласовитка отдавна се е отлюспила от музикалния гигант, но също нападна Митко Пайнера, че ограбва труда на певиците. Камелия остро заяви, че няма нужда в „Пайнер” от музикален продуцент, щом шефа кара певиците да си плащат за абсолютно всичко, включително за клиповете и песните им, а той само прибира паричните дивиденти.

Поп фолк дивата го обвини, че е свалил еднолично и неправомерно една нейна песен и заяви претенции, че друго нейно парче е само нейно и принадлежи на собствената й продуцентска компания. Митко Пайнера запази мълчание, но накрая не устоя и изригва в медийното пространство. Преди това бизнесмена не забрави да подчертае, че той не се нуждае от пиар и реклама по този начин, но просто отвръща на удара без да влиза във война.

Той отби всички атаки на Камелия, като каза, че дори я спасил от съд. Това станало, когато тя водеше телевизионното предаване „Споделено с....”, като казала на шефовете си в медията, че няма трудов договор с „Пайнер”. Това обаче не отговаряло на истината и те пискали да я дадат на Темида, но Митко Пайнера благородно я спасил от тази неприятност.