Последните две церемонии на розата ще гледаме тази седмица в "Ергенът". Защото след тях в имението остават трите момичета, от които Евгени Генчев ще избере двете финалистки за деня на големия финал. А една от тях, както вече знаем, ще получи признанието му в любов и предложение за брак.

Тази седмица - утре и в четвъртък, ще си заминат поредните две мераклийки да бъдат булки на пианиста. Разбира се, за никой няма да е чудно, че една от тях е слънчевата и любима на зрителите Поли. Да, Поли е чаровна, добра и прекрасен човек, но от самото начало личеше, че Генчев гледа на нея само като на приятелка. Той нито веднъж не я целуна, нито я покани на среща.

Поли остана в имението толкова дълго именно заради непринудения си характер и доброта, но е време да си ходи. Шокът обаче ще е другата, която ще бъде натирена от Евгени, защото именно тя бе спрягана за победителка - дори името й фигурира в Уикипедия. И това е Ирина Карабаджак.

Бесарабската българка само дето на челна стойка не застана, за да се хареса на пианиста и да го съблазни, но уви. Тя го целуна първа, тя му се натискаше, тя му обещаваше да бъде добра, работлива и вярна, тя направи всички крачки към него, но ядец - той не поддаде.

Затова и трите останали момичета ще са Микаела, Елена и разбира се - Валерия Георгиева, на чиято ръка ще се озове и пръстенът на финала.