Известен роден синоптик, когото дълги години гледахме на екрана и на Нова ТВ, и на Би Ти Ви, претърпя инцидент и се наложи да бъде откаран спешно в Пирогов. Става дума за Иво Андреев, който към момента се изявява в националното радио.

Оказа се, че Андреев е счупил ръката си, но така и не пожела да уточни как, макар самият той да пусна снимка с гипсирания си вече горен крайник в нета. Близки до него обясниха, че му е направена операция, защото нараняването е било наистина сериозно.

Впрочем Иво Андреев от много време насам прави и забавни клипчета с прогнозата за времето, които пуска на личната си страница в нета. Доста потребители редовно го питат защо е слязъл от ефир, но той остава уклончив и предпочита да не отговаря на тези въпроси.

Запознати обаче довериха, че Андреев е бил изместен от гърлите, които може и да не са учили метеорология, но пък разхождат прелести пред картата и събират очите на зрителите.

"Не е честно, защото сума кадърни синоптици изчезнаха от ефира, заради поредните патици. Къде са не само Иво, но и Христина Балийска, Станислава Цалова и други?! Времето се превърна в моден подиум, ай сиктир!", недоволстват зрители.