На 15 септември хитовата певица Нели Рангелова ще чукне 65 години, а за 17 октомври е планирала мегаконцерт в Софийската опера.

 

И тя като мнозина е ограничила контактите и е пресяла хората до себе си, но бърза да отбележи, че вече има и нови в живота си. Чувства се добре на възрастта, на която е. Гордее се, че ще е втората поп певица след Лили Иванова, която ще пее на сцената на операта.

 

Нели Рангелова издаде тайната на младостта си

Отбелязва, че към днешна дата музиката вече е много различна от тази, която тя е свикнала да пее, но пък отдавна не се чувства длъжна да вземе всяка песен, предлагана й от автори. Въпреки всички несгоди е категорична, че никога не й е минавало през ум дори да сложи край на музикалната си кариера. За нея единственият път е музиката и песента. Баща й, който е военен бил против тя да става певица, тъй като за него това е хоби, а не професия. Искали да завърши икономика, но както Рангелова сама казва: „Не стана така!“.

 

Тази година се навършват и 30 години от брака със съпруга й Георги. Певицата споделя, че не може да повярва колко много време е минало, сякаш всичко се е случило вчера. Бързо обаче се отрезвява, когато види 27-годиншия им син.

 

Признава, че поддържа перфектна фигура внимавайки с какво се храни. Веднъж месечно ходи при дерматолог.

Източник: Уикенд