Едно от лицата на "Търси се" - Нели Хаджийска тотално изгуби връзка с реалността и то стана ясно преди минути. Водещата постна коледни фотоси от студиото, в компанията и на своята колежка Меги Димчева, а потребителите се втрещиха - Нели изглежда дори по-стройна от Меги. А отлично знаем, че това никога не е било.

Нели Хаджийска, огледало имаш ли?! (ШОК СНИМКИ на водещата)

Нели Хаджийска е известна с пищните си форми през годините и килцата, от които все не можеше да се отърве. Впоследствие действително се втали, след като започна лечение на проблем с щитовидната си жлеза. Но въпреки това си остана "сочно гадже", в което няма нищо лошо. Дори мнозина могат да й завидят за гръдната обиколка, която при кльощави жени не се среща особено често.

Нели Хаджийска, огледало имаш ли?! (ШОК СНИМКИ на водещата) - Снимка 2

Безумието на Нели обаче личи от пресните й снимки, на които тя така се е заиграла с фотошопа, че аха да се скърши на две. Сами вижте как се е докарала да изглежда и си отговорете реално ли е това?! И не, тази промяна не е постигната с операции, а с най-обикновени програмки и филтри в телефончето.

Нели Хаджийска, огледало имаш ли?! (ШОК СНИМКИ на водещата) - Снимка 3

"Кого лъже само - ей това не се разбира. Нали я знаем. То и лицето си е барнала даже прекалено, кожата й като от порцелан, чертите по-меки, абе... яка работа е била. А в тялото думи нямам. То модел на Виктория Сикретс не е толкова изваян", смеят се потребители в нета.