Ако това се беше случило в отминалите времена на графини, дукеси и прочие, Нели Атанасова със сигурност щеше да изпадне в един драматичен и театрален припадък. И то от истинско, а не престорено вълнение.

Е, за щастие живеем в наши дни, така че реакцията й е била просто писък. Ама як... Това разкриват близки до нея и семейството й, след новината, която вчера съобщи Александър Сано от Филипините. Знаем, че той замина там преди месеци, за да снима предстоящия формат "Островът на 100-те гривни", който ще се излъчи у нас към края на годината.

Вчера Саното пусна кратко клипче, на което се вози на корабче в океана и оповести, че си идва. Да, той се прибира у нас по най-бързия начин, за да прегърне своята Нели, но преди нея ще гушне друго момиче и Атанасова няма да се сърди.

Саното няма търпение да си дойде и да нацелува внучката си Беатрис, която се роди преди седмица. "Беатрис, дядо се мята на първия кораб, за да дойде и да те нагушка", обяви Сано.

Знаем, че Беатрис е първото дете на сина на Нели и Сано - Иво Карамански и четвърто за многодетната Антоанет Пепе, която вече има трима пораснали наследника. А щом Сано обяви, че си идва, значи снимките на формата са приключили успешно.

Източник: Crimesbg.com