Неделчо се изолира напълно след излизането си от "Игри на волята"

Неделчо разкри как е стигнал до финалната права на "Игри на волята". Преди да влезе в предаването, създателят на най-популярния български анимационен сериал "Българ" си подготвя предварителен списък с идеите си за стратегии, с които да се класира напред в състезанието. "Нищо не съм писал напразно. Преди да напиша трактата със стратегиите си, прочетох поне 10 други. Всички военни трактати, които хората знаят, бяха изчетени от мен. Извадих най-добрите подточки, които мислех, че ще ми помогнат. И си ги написах в мой личен трактат. Една от точките, която спазвах постоянно, гласеше: "Хвали другите! Гали им Егото!". Стратегията ми беше да се сприятеля с всички. Така стигнах до финалната права. Там, където вече нямаше стратегия, просто отпаднах", сподели Неделчо в студиото на "На кафе".

За последната битка

Неделчо сподели и че е трябвало да се концентрира повече в последната битка, но той не го е направил. "Във финалната битка най-важна беше концентрацията. Не се подготвих изцяло. Сега видях, че не съм обърнал достатъчно внимание на това. По принцип съм нервак. Яд ме е, че отпаднах, но го приех. Отидох да победя в тази игра. Исках да надвия всички. Отпаднах на финалната права. Според мен всички влизат за победа, но в момента, в който отпаднат, те се пренастройват и казват: "Аз взех моралната победа!". Аз не приемам неморалните игри. На хората, с които влязох в коалиция и обещах да не ги предам, това и направих. За мен това е моралната игра. Иначе използвах всичките си оръжия срещу тези, които играеха срещу мен", каза той.

За Мани

Неделчо проговори и за отношенията си с Мани. "Всички ми бяха много приятни като личности, приех приятелски Мани от самото начало и много се смяхме заедно. Имали сме и хубави, и лоши моменти. Но с нея от втората седмица си влязохме в откровена коалиция. Всички го правят, но аз държах да го обявя. Зрителите да знаят, че играта се играе по този начин. Някои не могат да го кажат за разлика от мен", признава Неделчо, пише nova.bg. Той не крие, че славата му харесва, но знае, че тя скоро ще отшуми. "Участниците от този сезон сме като рок звезди. Спират ни постоянно и навсякъде. Не съм се докосвал до подобна слава с "Българ". Нямам нищо против. Харесва ми, снимам се с всички. Знам, че ще отшуми", допълва той. Неделчо разказа и как протича живота му след "Игри на волята". "След излизането ми от състезанието се прибрах в Несебър и се изолирах. Седях си в нас. През деня си рисувах анимации, вечер гледах епизодите. [caption id="attachment_688602" align="aligncenter" width="278"]Неделчо разкри как е стигнал до финала на "Игри на волята" сн. nova.bg Неделчо разкри как е стигнал до финала на "Игри на волята" сн. nova.bg[/caption] Любимата ми жена, с която се разделих при влизането ми в шоуто, ми каза само, че е гледала пилотния епизод, в който спечелих капитанската битка, и че няма да може да го гледа. Това беше", споделя той.