Десетилетия Слави Трифонов и екипът му бяха част от всеки български дом, а много от зрителите гледаха на тях като на семейство. Особено, докато "Шоуто на Слави" течеше по Би Ти Ви. Сега, в новата им телевизия, рейтингът определено е спаднал, но кукувците, както ги наричат, а и самият Слави, разчитат още на верните си фенове.

На тях, а и на цяла България, приятелят и колега на Дългия - Краси Радков, разказа в подкаст неочаквани случки и истини от живота зад кадър и това, което редовно се случва в екипа.

Особено внимание отдели Краси на зевзека Ванката, на когото всички се радват. Радков обясни, че с Ванката често се карат, защото той бил такъв перфекционист, че изпълнявал чинно всяка заръка и яко се дразнел, ако друг наруши нарежданията на шефа.

"Много е готин, чуден човек и голям добряк. Ама как пали само, на четвърт пали. Че и шамари ми удря като се скараме, но шамарите са истински, с всичка сила. Ей на, последния път като ме фрасна, очилата ми изхвръкнаха на метър и половина, два", смее се Радков.

Но обяснява, че Ванката е човек, когото много обича и че на него винаги и за всичко може да се разчита. Това го знаел отлично и Слави Трифонов, който гледал на Ванката като на рядко съкровище.