Коцето помпа мускули за лятото и шашна всички като заряза алкохола!

Поп фолк певецът Константин вече се стяга за лятото. Въпреки че още не настъпила и пролетта певецът на народа е решил да помпа мускули, за да привлича женските погледи на морето. Той ще стяга корем и ще прави бицепси, като е намалил и пиенето. Обаче е решил да го кара по-мързеливо, като ще зоба в голямо количество анаболи.

Чалга звездата е решил да покаже на по-младите си съперници, че въпреки годините си може все още да е желан за знойните красавици и да им покаже това, което може. Един от най-желаните певци на „Пайнер” не обича много трудностите и затова ще прибегне към помощниците си, забранените стероидни вещества. С тях е решил скоростно да топи мазнинки и да прави мускули.

[caption id="attachment_440415" align="alignright" width="300"]Коцето Коцето реши да зареже пиенето и да се превърне в модел[/caption]

Миналата година мускулестият певец почти беше забравил къде точно е залата за фитнес. Той се отдаде на нощните си ангажименти в клуба си в Студентския град, купони до зори, подплатени със солидно количество алкохол. Махмурлукът и запоите обаче не се оказаха благоприятно на фигурата му. Затова сега, няколко месеца преди лятото поп фолк звездата е решил да се оправи и да се вземе в ръце. Той вече започна да ходи и редовно на тренировки, като отделя час и половина на ден над фитнес уредите.

Константин не иска да бъде засенчен от мускулите на по-младия си колега на сцената Фики Стораро. Певецът, който грабна приза „Певец на годината” за 2014 година също се тъпче с анаболи и прави и внушителна мускулна маса.

Слухът обаче носи, че Коцето се точи за новия летен сезон отново да е вървежен в леглото с много знойни мацки. Не е тайна, че певеца е голям шавливец и непрекъснато кичи красивата си съпруга Надя с огромни рога. Въпреки че е глава на семейство и има прелестна съпруга и прекрасна малка принцеса, Коцето не се е отделил и на йота от свободния си живот и още продължава да си живее като ерген.