Според близки на Брад Пит бившата му съпруга не може да се примири с мисълта, че той е намерил новото си щастие в лицето на дизайнерката на бижута Инес де Рамон. Холивудският ас и новата му избраница вече живеят под един покрив от 3 месеца и изглеждат щастливи.

Хора от обкръжението на Анджи твърдят, че тя отдавна мечтае да се срещне с Инес и преследва на всяка цена сгоден случай за това.

„Анджелина иска да поеме контрол над ситуацията, вместо да седи в сянка и да наблюдава. Тя се надява да се срещне с Инес на четири очи, за да разкаже своята версия за съжителството си с Брад. Тогава Инес сама ще може да вземе решение, дали си струва да си губи времето с него“ – разкриват хора, близки до Джоли.

Брад Пит очаквано е категорично против такъв контакт и си отваря очите на четири такава среща да не се осъществи. Той знае, че Анджелина е изкусна манипулаторка и ще гледа да го злепостави пред новата му любов.

„За него връзката му с Инес е много ценна. Новата му любов буквално го излекува от депресивното му състояние и демоните, които го владеят“ – твърди от своя страна близък източник до актьора.

Източник: „Уикенд“