Очертава се скандал, какъвто не сме и сънували. И евентуално краят на един брак, започнал преди няма и година - бракът на Благой Георгиев и Полина Спасова... Защото докато Джизъса се бъхти и видимо се състари под жаркото слънце на Доминикана в Сървайвър, жена му си чеше... егото и още нещо с друг мъж.

Брутални снимки на полуголата Полина се появиха в нета и буквално взривиха обществеността. Както се вижда, велинграданката е в обятията на млад и доста красив мъж, който очевидно се доближава много повече до нейната възраст, отколкото Благой Георгиев.

Нечуван скандал: Спипаха Полина на Благой Георгиев почти гола в обятията на друг! (БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Кой е въпросният и защо Полина е така близка с него, засега остава загадка, но се вижда предизвикателния й поглед, с който показва, че е готова на много лудории...

Знаем, че Полина и Благо се венчаха доста скоро след запознанството си като се кълняха, че са един за друг, че са голямата любов в живота си, че ще останат заедно завинаги и бля, бля, бля... Приказки, които сме чували от устата на футболиста поне дузина пъти, предназначени за други жени. Които после рязко е зарязвал.

"Е, барем Полината излезе малко по-умна и не наду "шошоните" веднага след брака им. Сега и да се разделят, няма да е чак такава патаклама", смеят се потребители в нета.