Двамата станаха родители съвсем наскоро, а вече са не само разделени, но и смразени. Без никакъв шанс да се съберат отново. Джино Бианкалана и годеницата му Кристиана Канева изтриха всичките си общи фотоси от мрежата, а той написа многозначително, че когато е отрязал всички пътища назад, то е, защото тя му е подала ножицата...

Джино не спира да пуска снимки с малката си дъщеричка, но не иска и да чуе за Кристиана, на която предложи официално годеж едва преди месец-два. Бианкалана не пожела да разкрие причината за тази шокираща раздяла, но истината никога не остава скрита дълго време.

Негови познати проговориха и буквално активираха бомбата - никой не е предполагал, че причината за краха е Кристиана. Кой да повярва, че Канева е приела пръстена от Джино, но наскоро му е отказала да се омъжи за него, защото... е влюбена в друг.

Да, това разкриха източниците и продължиха: "Тези чувства на Криси не са отскоро. Става дума за неин приятел, с когото се е сближила онлайн през последните месеци, дори и по време на бременността. Реално и физически тя не е изневерила на Джино, но платонично да. Признала е на Джино, защото трябваше да му даде обяснение за отказа си от сватба и... резултатът е ясен", коментират те.

Бианкалана бил толкова наранен и съсипан, че не искал да я вижда повече.