Черна неблагодарност показа Димитър Рачков и вбеси сериозно зрителите на "Като две капки вода". Още повече, защото въпросната неблагодарност е към този, който му даваше хляба години наред и на практика го направи богат. А именно - Маги Халваджиян.

Рачков, който не се слави с тактичност, да не говорим за финес и култура, се изцепи публично преди ден, че "Господари на ефира" му било най-любимото предаване, в което е работил и не може да го сравни с никое друго (дори и с това, което води, а продуцентът му бил "Шат-шат" - визирайки косата на арменеца).

Той допълни и че се надява някой ден то да се върне на екран (знаем, че отдавна вече "Господарите" се излъчват само онлайн и аудиторията им рязко спадна).

Принципно няма лошо Рачков да си обича предаването, в което се загаджи и с бившата си Мария Игнатова. Но да хвърля такива помпозни изказвания при все, че в момента е отново в "Като две капки вода" и чака хонорара си от Маги Халваджиян, за да не умре от глад, е меко казано нетактично.

"Всички знаят, че "Господарите" се правеше от Джуди Халваджиян, но и този щеше да е Господин Никой, ако не беше брат му Магърдич. Така че, реално Маги е този, който налива пари и в братчето си, и в Рачков, и във всички останали, а получава в замяна само лиготии и тъпи изказвания", коментират източници от екипа на Халваджиян.

Те твърдят, че на Маги изобщо не му е станало приятно от думите на Рачков, но е свикнал да му прощава изцепките и тъпотиите.