С новото си гадже се изфука Анита Димитрова. Бившата на Димитър Рачков, за която никой никога нямаше и да чуе, ако не беше преспала с комика и не се беше правила на негова приятелка цели 3 години, днес навири нос.

Тя пусна не една снимка, а цяла фотосесия от скъпарски хотел в Турция, където я е завел новият й любим. Името му още не е ясно, нито професията, но едно е сигурно - има пари. Ако нямаше, Анитка щеше да офейка с 300, майтапят се близки до обкръжението й източници.

По думите на последните, на Димитрова не й прави чест, че се хвалела какъв хубавец е новият й любовник и натъртвала на това, че е не само хубав, но и млад. Какъвто Рачков очевидно не бе за нея, знаем, че разликата им беше космическа...

"Неблагодарна е и това е отблъскващото в нея. Разправя нагоре и надолу как "жабата" Рачков я завел при "принца". В смисълът на онази максима, че трябва доста жаби да нацелуваш, докато попаднеш на принца или принцесата... Но ако не беше Митето, колкото и да е "дърт" и "смотан", Анито щеше да живее някъде из крайните столични квартали и да се вози на метрото, хайде да си го кажем откровено", коментират източниците.

Тепърва ще видим колко време ще продължи новата "идилия" на Димитрова и дали въпросният също няма да се превърне в "жабе"...

Източник: Crimesbg.com