Няма да ви мъчим с въпроси сещате ли се коя е тази миска, защото определено повечето от вас няма да я разпознаят. Да, това е бившата ни Мис България, която изяви и напъни да става чалга певица - Венцислава Тафкова. Снимката, която виждате сега обаче, не е Венцислава преди, а Венцислава сега. И е потресаващо различна от това, което сме свикнали да виждаме.

Тафкова имаше обло лице, с доста меки черти, дължащи се и на хиалурона, и на филърите в бузките и скулите, и на фотошопа, разбира се. Днес обаче от това заоблено лице почти няма и помен, а Тафкова е станала доста изострена, ако можем да го наречем така.

Не знаем какво е правила, но това не е Венцислава Тафкова! (Остри черти, състарена, какво става - СНИМКИ)

Устните й също са различни, но най-вече впечатление прави остротата на чертите, която й придава доста по-зрял вид, да не кажем, че я състарява. Ако това е новата й визия, направена за чалга сцената, както и подозираме, не сме много сигурни, че е подходяща.

Примерът за това е Лидия, която стана звезда сред тийнейджърите именно, защото си направи операции, за да стане по-миловидна и сладка. Докато Венцислава е направила точно обратното и, честно казано, не й отива особено.

"Чуди се и тя какво да прави, но нямаме търпение да хване микрофона, че да й видим певческите умения. Ама на живо, то в студио и магаре може да пропее", коментират в нета.