Тя наистина не прилича на себе си. Кейт Мидълтън е била лице на редица портрети, модел на десетки художници, но за първи път нейно изображение предизвиква такава истерия в мрежата.

Дори фотошоп издънката на принцесата не беше толкова коментирана, колкото кралският й портрет, който краси корицата на едно от най-престижните европейски издания. Кейт не е позирала лично за портрета, но той е поръчан на Хана Узор — художник, който използва нейно изображение от 2022 година за свое вдъхновение.

Резултатите са изненадващи и някои с основание решиха, че това е подигравка. За съжаление, едно от най-престижните издания в света обяви, че го използва за корицата си. И с това предизвикаха още повече дебати, че Кейт не е добре.

Един от водещите британски кралски хроникьори, Ричард Идън, обаче пише, че Кейт е добре, лекува се у дома, но няма да се появи пред обществото поне до есента. "Нейни приятели разкриват, че Кейт се лекува активно.

 

Най-вероятно няма да я видим публично до есента. И то само ако лекарите след това й позволят да се покаже пред обществото. Никой не иска да я притиска и всички й желаем да се възстанови. Така че ще чакаме, колкото е нужно", казва още Идън.