Кой да предположи такова нещо?!? Свекървата на Гала не може да я гледа и на снимка, а двете не са си говорили вече цели 15 години. Това разкриха шокиращо близки до водещата пред "Ретро", като обясняват, че баба Петя - родителката на Стефан Николов, се зарекла да не прости на Гала и в другия си живот.

Причината е, че Петя била убедена, че ако не се била намесила Гала и не била омотала сина й в мрежите си, той щял още да има здраво и хубаво семейство с дъщеря си и съпругата си Росица.

Знаем, че Стефан е бил още женен за Росица, когато попада случайно на водещата, благодарение на объркан СМС по телефона. За двамата влюбени, както и за близките им, това е било чиста намеса на съдбата, но не и за баба Петя.

Тя категорично заявявала, че единствено Гала е виновна за разбитото семейство на синчето й и че никога няма да й прости този грях. Доказателство за ненавистта й е фактът, че нито веднъж тя не е отишла в дома на двойката, не се е снимала с тях, за разлика от тъщата - родителката на Гала, а и водещата дума не е обелвала за нея - каквото и да стане.

"Понякога възрастните хора са големи инати и не искат да проумеят, че ако нещо ти е писано, то се случва", коментират симпатизанти на Гала.