Дара все попада на мъже, които си правят пиар с нея!

Чаровната Дара пак удари на камък. Фурията на попа е свикнала така да се раздава и да влиза ентусиазирано във връзките си, че е буквално като сляпа. Това разкриват близки до нея хора, които са убедени, че и настоящият й приятел я използва така, както преди години го направи Мистър Кекс - Папи Ханс.

Знаем, че Папито си хареса Дара от "Черешката" и я атакува, барем от писател, стане инфлуенсър. И що-годе успя. Днешният обаче не е творческа личност, а фармацевт на име Ервин Иванов, когото, на всичко отгоре, Дарина Йотова мъкне по почивки. В момента те са в романтичната Венеция, но близките на Дара са потресени, че тя е платила пътуването.

"Тоя яко я използва, но й се лензи и тя е като зашеметена. Билетите, хотела, за всичко тя се ръси. А той, че ще й купи някаква евтина мънистена гривничка и една маска от Венеция, голям праз. Разхожда го като маймуна, а оня се радва. Но такава си е Дара - първо действа, после мисли! Дано не реве скоро, а и този Ервин дори не й отива, много по-дърт е от нея", коментират източниците.

Е, явно обаче певицата е супер хепи от него, може пък да я радва стабилно под завивките, шегуват се в нета. Дара е имала малко връзки, откакто й се усмихна късметът в "Х Фактор" и Ервин май е максимум четвъртият от гаджетата й. А дали ще се задържат заедно, рано е още да се каже.