Бясна на Асен Блатечки, при това с пълно право, е бившата му половинка и майка на сина му Борил - Диляна Попова. Манекенката не може да проумее как е възможно актьорът да не успява да си държи устата затворена и да е толкова неадекватен при поредното си влюбване.

Явно новата му приятелка Елеонора Янакиева му е изпила мозъка наистина, щом Блатечки, който винаги е бил сдържан, започна да каканиже такива лиготии, при това в ефир.

Днес, пред очите на хиляди зрители, той отново заговори за своята "перфектна" Елеонора и заяви директно, че такава жена не е имал никога.

"Трябваше цели 50 години да чакам, докато открия точната жена, тази, която е за мен и която ме накара лудо да я обичам. Никога преди не съм изпитвал това, а тя наистина е прекрасна във всичко, което казва и прави", нарежда ли нарежда Асен, без да си даде сметка, че прави сравнение между жените си и това сравнение е обидно, както за Диляна Попова, така и за Катерина Горанова.

Самата Диляна отдавна има връзка с бизнесмена Лъчезар Захариев, но не си е позволила да разказва за него с патос и по някакъв начин да засегне чувствата на Блатечки. Затова и днес тя е в пълното и право да му е сърдита за тази типично мъжка несъобразителност.

Източник: Crimesbg.com